Sarjamme "lomakokin helpot herkut" jatkuu makoisalla ja nopealla, thaivaikutteisella broileriruualla. Vihreä currytahna on aina parempaa itse valmistettuna, joten sen resepti tuleekin heti seuraavassa päivityksessä.
AINEKSET
2 rkl raastettua inkivääriä
5 valkosipulinkynttä
2 rkl raastettua inkivääriä
5 valkosipulinkynttä
2-3 rkl vihreää currytahnaa
600 g broilerin suikaleita (marinoidutkin
käy oikein hyvin)
1 prk kookoskermaa
2 rkl osterikastiketta
tabascoa
hunajaa
600 g broilerin suikaleita (marinoidutkin
käy oikein hyvin)
1 prk kookoskermaa
2 rkl osterikastiketta
tabascoa
hunajaa
Kuullota pannulla inkivääri ja silputut valkospulit. Lisää currytahna. Anna muhia, mutta älä ruskista. Heitä sekaan n. 600 g broilerin suikaleita ja anna niiden sopeutua hetki ennen kuin lisäät kookoskerman.
Lisää pienen oloutumisen jälkeen osterikastike, toistakymmentä tippaa tabascoa ja hutkaus hunajaa.
Sekoita ja anna makujen löytää toisensa.
Lisää pienen oloutumisen jälkeen osterikastike, toistakymmentä tippaa tabascoa ja hutkaus hunajaa.
Sekoita ja anna makujen löytää toisensa.
Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin sekä vaikkapa herneenversojen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti