AINEKSET
pieni prk simpukoita
2 prk tonnikalaa (öljyssä)
1/2 prk tomaattimurskaa tai
kokonainen prk (70 g)
tomaattisosetta
1 dl (säilyke)kermaa (vajaa jos käytät
tomaattimurskaa ja reipas desi
jos laitat sosetta)
3-4 rkl kapriksia
4 valkosipulinkynttä silputtuna
(jos purkista niin reilummin)
sitruunapippuria
mustapippuria
10-15 roisketta tabascoa
hutkaus osterikastiketta
2 prk tonnikalaa (öljyssä)
1/2 prk tomaattimurskaa tai
kokonainen prk (70 g)
tomaattisosetta
1 dl (säilyke)kermaa (vajaa jos käytät
tomaattimurskaa ja reipas desi
jos laitat sosetta)
3-4 rkl kapriksia
4 valkosipulinkynttä silputtuna
(jos purkista niin reilummin)
sitruunapippuria
mustapippuria
10-15 roisketta tabascoa
hutkaus osterikastiketta
Pannulle loraus öljyä ja siihen simpukat ja tonnikalat muhimaan (kaada kalojen öljyt ensin pois).
Anna muhia hetki ja sotke joukkoon tomaattimurska ja kerma.
Ihaile kesäistä maisemaa hetken verran.
Lisää kaprikset ja valkosipulit sekä mausta pippureilla ja tabascolla.
Loppusilauksena tulee vielä reilu roiskaus osterikastiketta.
Pistä pää ulos ikkunasta ja huuda porukka syömään. Tarjoa esim. pennepastan ja raikkaan salaatin kera.
Anna muhia hetki ja sotke joukkoon tomaattimurska ja kerma.
Ihaile kesäistä maisemaa hetken verran.
Lisää kaprikset ja valkosipulit sekä mausta pippureilla ja tabascolla.
Loppusilauksena tulee vielä reilu roiskaus osterikastiketta.
Pistä pää ulos ikkunasta ja huuda porukka syömään. Tarjoa esim. pennepastan ja raikkaan salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti