Kurkistin kaappeihin. Oli uusia perunoita, savulohta illanistujaisista, tilliä, kevätsipuleita ja kermaa. Ja hirrrveä nälkä! Miten saisi lohikiusauksen aikaiseksi ennemmin kuin myöhemmin?
AINEKSET
6-7 keskikoista varhaisperunaa
350-400 g savulohta
3 dl kermaa
reilusti tuoretta tilliä
iso + pieni kevätsipuli
suolaa, mustapippuria
ja tabascoa
6-7 keskikoista varhaisperunaa
350-400 g savulohta
3 dl kermaa
reilusti tuoretta tilliä
iso + pieni kevätsipuli
suolaa, mustapippuria
ja tabascoa
Raasta perunat. Silppua sipulit ja sekoita potturaasteen joukkoon. Laita vuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoitusta, lohta ja tilliä niin että päällimäiseksi jää ohut peruna-sipulikerros. Ripottele väliin hieman suolaa ja pippuria. Sekoita kerman joukkoon suola, mustapippuri ja n. 20 tippaa tabascoa. Kaada kerma tasaisesti ainesten päälle.
Kypsennä uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia.
Kypsennä uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti