AINEKSET
6-8 paahtoleipäviipaletta
1 prk herkkusieniä
200 g kermajuustoa
2 dl kermaa
2 dl maitoa
4 kananmunaa
3-4 valkosipulinkynttä murskattuna
mustapippuria
suolaa
cayennepippuria
Asettele paahtoleipäviipaleet hieman limittäin voidellun vuuan pohjalle ja ripottele niiden päälle herkkusienet. Levitä juustoraaste tasaisesti niiden päälle. Sekoita hyvin kerma, maito, kananmunat, valkosipuli ja mausteet. Levitä seos vuokaan. Ripottele päälle vielä kevyesti cayennepippuria (varovaisuus suositeltavaa, liemeen ei kannata laittaa kuin pari hyppysellistä). Anna muhia jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mielellään vaikka yön yli.
Paista uunissa, 200 asteessa n. puoli tuntia.
VINKKI
Jos ei satu olemaan riivinrautaa sopivasti käsillä voit aivan hyvin käyttää juustosiivuja. Rakenne pikkusen muuttuu, mutta maku pysyy samana. Paistos sopii erinomaisesti mausteisen grillimakkaran ja oluen kaveriksi.
Jos ei satu olemaan riivinrautaa sopivasti käsillä voit aivan hyvin käyttää juustosiivuja. Rakenne pikkusen muuttuu, mutta maku pysyy samana. Paistos sopii erinomaisesti mausteisen grillimakkaran ja oluen kaveriksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti