keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Maailman nopein kanakeitto





Tämä on arjen pelastaja jos mikä! Kuuluu sarjaan Sarin 15 minuutin ateriat ;D Itse asiassa soppa on niin yksinkertainen, että tämä koko postauskin jää yhtä lyhyeksi kuin kanan lento. Eli...

Laita vettä kattilaan 5-7 desiä, kuumenna ja sekoita mukaan kanaliemikuutio, loraus liemivalmistetta tms. Heitä sekaan n. 2 1/2 desiä mieleistäsi riisiä. Anna kiehua viitisen minuuttia. Mausta pippurilla, suolalla ja currylla (runsaahkosti). Lisää lopuksi edellispäivän kanaruuan tähteet, eli kananpalasia n. 500 g ja purkillinen makeaa maissia. Lisää halutessasi vettä ja anna muhia kunnes valmista (Itse pidän rustiikkisen paksusta kanasopasta). Koemaista ja mausta vielä, jos suu niin käskee. 

Ja yllätys yllätys, eilisen ruuasta riippuu tämän päivän aterian makumaailma, eli aina tulee hyvää, mutta erilaista kuin edellinen. Jos tuntuu siltä, ettei kanaa kahtena peräkkäisenä päivänä, niin tämä ruoka ei nirsoile, pakkasesta vaan kanantähteet sekaan ja hyvää tulee. Laita siinä tapauksessa alussa hieman vähemmän vettä.

VINKKI
Jos haluat tujumpaa soppaa, voit maustaa sen currytahnalla, joko kaupan versiolla tai tällä.

2 kommenttia:

  1. Kokki, olet niin liemssä ja videosi on sivuillani. ;). http://www.habanerokitchen.com/2013/09/paivan-ruokablogi-kokki-liemessa.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Näyttää onneksi siltä, että tällä kertaa hyvässä liemessä ;)On se niin hieno!

    VastaaPoista